Slavko Matanović

 

Upoznajte Bioterapeuta Slavka Matanovića. Saznajte tko je on, za što se zalaže, te njegov put kako je postao ova osoba koja je danas. Iscjelitelj, autor tri knjige, predavač, kreator fizioenergoterapije i veliki promotor duhovno-energetske medicine i bioenergije.

Bioterapeut Slavko Matanović svoj put kao iscjelitelj započinje, prvotno, kao pacijent. Godine 2008., svjedočio je čudesima bioenergoterapije te je tada i sam bio izliječen i iscijeljen. Od tada pa do 2023. godine, neprestano je posvećen duhovno-energetskim iscjeljenjima i kontinuiranom učenju.

Slavko je svoj iscjeliteljski dar prvi put primijenio na članovima svoje obitelji, sestri i majci, u spontanim pokušajima dokazivanja procesa bioenergoterapije. Ti početni tretmani su rezultirali potpunim iscjeljenjima, i to bez formalne edukacije. Ovaj početak označio je prekretnicu u njegovom životu.

Nakon tih prvih čudesnih iscjeljenja, brzo se pročuo glas o njegovim sposobnostima, i uslijedila su brojna druga iscjeljenja. Shvatio je da posjeduje dar, ali i potrebu za formalnim obrazovanjem kako bi razvio svoje znanje i vještine. Kao rezultat toga, krenuo je na edukacije iz bioenergoterapije te postao iscjelitelj u pravom smislu.

Bioenergoterapija je promijenila njegov život na mnogo načina. Promjene su se odrazile na svim razinama, uključujući njegov način života, pogled na sebe, na ljude, na život i naravno, promjenu karijere. Slavko je prihvatio svoj poziv kao iscjelitelj i odlučio se posvetiti pomaganju drugima.

Slavko je postao aktivan iscjelitelj i putovao je po različitim europskim državama kao što su Švicarska, Austrija, Češka, Slovačka, Mađarska, Bosna i Hercegovina, Srbija, i Bugarska, te naravno Hrvatska, kao izvorna država, gdje je radio na 3 glavne lokacije  - Zagreb, Osijek i Beli Manastir.

Iza toga, Slavko je nastavio pružati svoje usluge i izvan kontinenta, uključujući Kanadu i Ujedinjene Arapske Emirate.

Od samog početka, svoje iscjeliteljske usluge pružao je i ljudima diljem svijeta putem seansi na daljinu.

Njegova edukacija nikada nije stala, a Slavko se posvetio učenju i usavršavanju različitih iscjeliteljskih vještina. Danas aktivno primjenjuje svoje znanje iz područja bioenergoterapije, radiestezije, energopresure, energetske dematerijalizacije, iscjeljenja energetskog tijela (Aure), iscjeljenja duhovnog tijela (Duše) i mnogih drugih.

Slavko Matanović je napisao tri knjige - "Bioenergoterapeut," "Iscjeljenje je put," i "Iscjelitelj - Fizioenergoterapija." Osim toga, pozvan je kao predavač iz bioenergoterapije na medicinski fakultet na studijskom programu za integrativnu medicinu 2016. godine u Osijeku. Uveo je sustav edukacija u 3 modula koji omogućava polaznicima beskrajan izvor znanja o duhovno-energetskoj medicini i omogućuje im osobni duhovno-energetski razvoj.

Učenici koji završe treći modul edukacije stječu titulu "Mastera fizioenergoterapije" te dobivaju inicijaciju u znanje i zvanje učitelja Bioenergoterapije. S tom titulom i znanjima, imaju pravo provoditi edukacije iz bioenergoterapije u okviru tima Bioterapeut, a za svoj račun.

Slavko je također kreator fizioenergoterapije, inovativnog spoja različitih iscjeliteljskih tehnika i disciplina. Njegovo djelovanje nije se ograničilo samo na izvođenje terapija, već je posvetio vrijeme i educiranju zainteresiranih učenika.

Redovito organizira humanitarna besplatna iscjeljenja sa svojim učenicima na Bosanskim piramidama u Visokom, Bosna i Hercegovina.

Slavko Matanović je gostovao u brojnim televizijskim i radio emisijama u regiji i govori o duhovno-energetskoj medicini. Također postoje dokumentarni filmovi o njegovom radu u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, i Bugarskoj. Nastupao je i na regionalnim podcastima poput „Mario Zna“ i „Glas javnosti“, gdje je podijelio svoje znanje o energijama, duhovnosti i duhovno-energetskoj medicini. Veliki je promotor cijele oblasti i kao osobni zadatak ima proširiti saznanje o bioenergiji i duhovno-energetskoj medicini.

Slavko Matanović snažan je zagovornik integrativne medicine, koja kombinira konvencionalnu medicinu i duhovno-energetsku medicinu. O tome govori i činjenica da su brojni Slavkovi učenici doktori alopatske medicine u regionalnim državama.

Bioenergoterapeut

Ova knjiga predstavlja sveobuhvatan vodič namijenjen  bioenergoterapeutima, pružajući dubok uvid u metode, pristupe i filozofiju ovog terapijskog pristupa. Detaljno prikazuje praksu bioenergoterapeuta, istražujući tehnike, odnose s pacijentima i odnos prema sebi, te sustav edukacija razvijen od strane vrsnog bioenergoterapeuta, Slavka Matanovića. Kroz opis sustava edukacije u tri razine, knjiga pruža temeljno razumijevanje principa bioenergoterapije, istovremeno otvarajući vrata duhovnom aspektu ovog zanimanja, naglašavajući bitnost cjelovitog pristupa koji karakterizira uspješne bioenergoterapeute.


Zainteresirani ste za knjigu? Javite nam se i saznajte kako do nje.

Iscjeljenje je put

Druga knjiga po redu, "Iscjeljenje je put", predstavlja Slavkovu duboku posvećenost pružanju praktičnih savjeta i mudrosti kako bi čitatelji pronašli unutarnju ravnotežu. Usredotočujući se na svakodnevne izazove, autor je uspio objediniti svoje iskustvo i duboke poruke kako bi ponudio jasne smjernice za poboljšanje mentalnog zdravlja, odnosa prema sebi i drugima. Ova knjiga nudi vodič za pronalaženje unutarnjeg mira i ostvarivanje pozitivnih promjena u životu čitatelja. Sadrži inspirativne poruke koje pozivaju na duhovni rast, pozivajući svakog pojedinca da otkrije unutarnju snagu i blagodati duhovnosti u vlastitom životu.

Zainteresirani ste za knjigu? Javite nam se i saznajte kako do nje.