Iskustva korisnika

 

Pročitajte autentična svjedočanstva naših klijenata koji dijele svoja osobna iskustva s bioterapijom, nudeći vam uvid u stvarne efekte i promjene koje su doživjeli.

Pozdrav, moje ime je Mariana Mihailova, doktorica sam i bavim se ovom profesijom 23 godine. Kao liječnik dobro znam da je tijelo jedinstven sustav. Izuzetno inteligentan. Ima ugrađen mehanizam samoiscjeljenja, a ako ima dovoljno kvalitetne energije, može funkcionirati u uvjetima harmonije i ravnoteže. Kada sam saznala za sposobnosti iscjeljenja bioenergijom Slavka Matanovića i njegovu želju da to znanje prenese, bezuvjetno sam mu povjerovala i prijavila se na edukaciju. Osjećala sam se poput pacijenta u liječničkoj ordinaciji koji čeka da mu se javi o njegovom stanju, da ga se podrži i umiri. Slavko Matanović dočekao nas je mirno, samouvjereno, vedro i dobronamjerno. Nije mu bilo važno tko smo, što radimo. Nije nas suprotstavljao, nego ujedinjavao, a bitna je bila i naša svjesna želja da upijamo njegove savjete, znanja i vještine. Jako me se dojmila mogućnost upotrebljavanja bioenergije za iscjeljenje ili poboljšanje stanja pacijenata za koje nema rješenja u konvencionalnoj medicini. Svijet se razvija i zahtijeva da budemo uspješni i konkurentni. Ali prvo moramo biti zdravi. Sami biramo. Mi smo proizvod izbora koje donosimo. Svojim današnjim izborima gradimo svoju budućnost. Moj izbor je biti dio obitelji bioenergoterapeuta koju je stvorio Slavko Matanović. Osoba visokog morala, etičkog ponašanja i profesionalnog odnosa prema pacijentima i kolegama. Hvala Učitelju što si odabrao Bugarsku i pružio nam priliku da uživamo u zdravom životu!

Dr. Mariana Mikhaĭlova

Slavko - Čovjek velikog srca i zlatnih ruku! Naš prvi susret bio je prije 3 godine u Plovdivu. Boljela me desna strana stražnjice. Nisam mogla naći ugodnu poziciju zbog toga - ni u sjedećem ni u ležećem položaju, više od 2 godine. Nakon 3 Slavkove seanse bioenergijom, bolovi su se povukli i prošli - bez intervencija liječnika i lijekova! Jednostavno jedinstveno. Nakon što sam iskusila iscjeljenje na sebi, željela sam naučiti više o bioenergiji i upisala sam tečaj kod Slavka, te prošla tri razine obuke. Zanimljiva i vrlo korisna obuka - upoznala sam divne ljude u našoj velikoj obitelji bioenergoterapeuta. Pomagati ljudima putem Bioenergije, pomagati kod zdravstvenih problema - vidjeti osmijeh i zahvalu od čovjeka je prekrasno! Toplo preporučam susret s majstorom Slavkom Matanovićem i osjetiti čari iscjeljenja, onako kako sam je ja osjetila, prilikom čega je i bol nestala!

Stefka Bjørk, Varna

Moj prvi susret s Slavkom Matanovićem bio je kao njegova pacijentica. Imala sam problema s koljenom, leđima i zglobovima. Isprobala sam razne lijekove, no bez rezultata. Njegova objava o seansama u Plovdivu pojavila se na internetu. Rekla sam si: 'Pokušat ću, nemam što za izgubiti.' Općenito sam skeptična i ne vjerujem previše u takve stvari. Slavko je zauvijek promijenio taj moj stav. Tijekom seansi me „savijao poput plastelina“ naprijed-natrag, a da me nije ni dodirnuo! Ostala sam bez riječi... To je bilo čudo za mene! Od tada nemam nikakvih zdravstvenih problema. Toliko me nadahnuo da sam postala njegova učenica. Prije dvije godine sam slomila ruku. Samo on me spasio od strašnih bolova i brzo sam se oporavila, radeći bioenergiju na daljinu. Slavko Matanović ima vrlo snažnu energiju. Za mene je Slavko 'Čarobnjak' koji Božjom energijom iscjeljuje ljudske duše i tijela! POŠTOVANJE, MAJSTORE! Hvala Bogu što sam te srela!

Irina Dimitrova, Asenovgrad