Ima neka tajna veza… na daljinu

Pristiglo nam je pismo i u njemu opisano iskustvo jednog od pacijenata kojima je Slavko Matanović uspiješno pomogao i to bioterapijom na daljinu. I to upravo iz prekrasnog mjesta i još ljepših jezera – Baćine kod Ploča.

Pismo objavljujemo u integralnoj verziji, kako smo ga i zaprimili.

“Prije 10 mjeseci bio sam nepokretan skoro cijeli mjesec zbog uklještenja i bolesti kičme. Moj me je liječnik i liječnik neurolog hitno htio uputiti u bolnicu Split zbog operacije kičme prema rentgenskim snimkama. Međutim, zbog mojih brojnih prijašnjih operacija nije dolazilo u obzir operativni zahvat. Neurolog je inzistirao na operaciji, kirurg ju odbijao i tako dva puta.

Moja sestra iz Zagreba je uspostavila vezu s gospodinom Slavkom. On je tražio moje liječničke nalaze i fotografiju. Uspostavili smo vezu preko telefona i zakazali tretman. Napominjem da ja živim u Pločama. Nakon 3 dana on me je pozvao telefonom i počeli smo s terapijom. Prvi od četiri tretmana u nizu prošao je tako da sam se ja podigao na noge i prohodao. Imali smo još tri terapije po 4 dana i sve je dobro završilo. Od tada sam ja pokretan, dobro se osjećam, vozim automobil, brao sam masline, dosta hodam. Ja sam neizmjerno zahvalan gospodinu Slavku na njegovoj bioenergiji. Napominjem da je tretman bio isključivo na daljinu putem telefona i moje slike (Zagreb-Ploče). Nismo se nikada osobno upoznali.”
Slobodan Katić, Baćina, Ploče

Ukoliko i vi želite podijeliti s nama vaše iskustvo s bioterapijom i našim bioterapeutima, slobodno nam se javite. Rado ćemo objaviti vaša opažanja, ma kakva ona bila.

Leave a Reply

  • (will not be published)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>