Slavkove bioterapije u Kanadi

Bioterapija se najčešće obavlja u grupi pri ćemu se svaki pacijent liječi individualno. U izuzetnim okolnostima, kada pacijent nije u mogućnosti putovati do terapeuta, može se obaviti na daljinu uz pomoć fotografije. Na taj način, Slavko je tretirao ljude sa svih kontinenata svijeta, u zemljama u kojima nikada nije bio, ljude koje možda nikada u životu neće ni vidjeti. Puno takvih pacijenata ima u Kanadi i upravo na njihove pozive da jednom dođe i tretira ih baš u Kanadi, odazvao se prošloga mjeseca.

Prvi odlazak preko velikog oceana i boravak u Kanadi može se opisati samo jednom rječju: fantastično! Slavko je bio oduševljen i prijemom i gostoprimstvom ljudi, baš kao i ljepotom same zemlje. U odnosu na naše krajeve, sve je toliko veće i izraženije. Uz razgledavanje i putovanje, obavljena su i dva ciklusa bioterapije u Calgaryju i Torontu.

Osim toga, bila je ovo i prilika da Slavko proslavi rođendan na stvarno posebnom mjestu. Tamo gdje su snijeg i grtalica ušli u legendu.

Više o samom boravku pogledajte u galeriji fotografija na našoj Facebook stranici. Posebna zahvala ide Sanji i Biljani, te njihovim obiteljima i prijateljima koji su učinili sve da ovo putovanje ostane zauvijek u najljepšoj uspomeni.

Leave a Reply

  • (will not be published)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>