Slavko Matanović – diplomirani bioterapeut

bioenergija bioterapije češka

Slavko Matanović diplomirani je bioterapeut koji je svoje obrazovanje i diplomu stekao kod majstora Zdenka Domančića. Živi u Zagrebu, rođen je 1967. i otac je troje djece.  Nakon vrlo uspješnog poduzetničkog perioda, odlučio je promijeniti život i našao se u bioenergiji. Isprva i sam kao pacijent svog učitelja, a kasnije kao njegov učenik i diplomirani terapeut.

diplomaweb

 

 

Dugogodišnjim radom i brojnim iscjeljenjima, glas o Slavku pronio se širom svijeta i njegovu su pomoć tražili ljudi sa svih kontinenata. Danas mu u radu pomaže nekoliko kolega koji čine bioterapeutski tim pod vodstvom Slavka Matanovića.

Nakon brojnih putovanja i bioterapija, najradije se odmara u krugu svoje obitelji i prijatelja. Slavko Matanović pasionirani je ribolovac i nemojte se iznenaditi ako ga sretnete s ribičkim priborom negdje na obalama Dunava. Osim ribolovom, bavi se i skijanjem Slavko, a kao sportaš od glave do pete možda vam je poznat i kao bivši odbojkaš Mladosti i reprezentativac Hrvatske u odbojci za veteranske kategorije.

Za sve one koji žele saznati više što je bioenergija i što je bioterapija, pročitajte tekst u nastavku, a ukoliko želite pratiti naš rad, zakazati svoj termin ili dobiti dodatne informacije.

Slavka možete naći na Facebooku ili mu se javiti na neki od kontakata na ovoj stranici.